Coachtrajecten

Als gediplomeerd voedingsconsulent geef ik advies en begeleiding bij vragen over een gezonde, vitale leefstijl. Tijdens het coachgesprek komen onderwerpen aan de orde als voeding, beweging, stress, slaappatroon en sociale omgeving.

Selfcare retreat

Dagcoaching 1-op-1 op locatie (coaching 2,5 uur op leefstijl, yoga/meditatie, aromatouch en reiki. Incl. lunch, koffie, thee en snacks)

Het traject

Start

Al de trajecten starten met een korte wederzijdse kennismaking. Dat is kosteloos en gebeurt meestal telefonisch, maar een afspraak in de praktijk is ook mogelijk.

Intake

In het intakegesprek stellen we samen een doel op: Waar sta ik nu, fysiek en mentaal?
Waar wil ik naar toe?
Wat kan ik daarvoor doen?

Coaching

Tijdens de coachingsessies werken we naar jouw doel toe, door middel van gesprekken, challenges en met behulp van de tools die ik je aanreik. Het aantal sessies is afhankelijk van het doel dat opgesteld is. Dit doen we uiteraard in overleg.

Follow-up

Na afronding van de coaching, is het belangrijk om de eigen, nieuwe leefstijl door te zetten. Ook daar help ik je bij en blijf ik jouw stok achter de deur.

Meer weten over Joyce?

Lees meer over Joyce haar leefstijl & mindset.

Wat past bij jou?

Meest gekozen

3 maanden

Coachtraject

€597

Meest gekozen

6 maanden

Coachtraject

€897

12 maanden

Coachtraject

€1397

Betaling in termijnen mogelijk

Voedselintolerantietest mogelijk.
Neem hiervoor contact op om te overleggen welke de meest passende is.
Vanaf €99 incl. adviesconsult.

Vergoeding van consult of traject is (gedeeltelijk) mogelijk via de aanvullende verzekering.
Kijk op www.gewichtsconsulenten.nl of u hiervoor in aanmerking komt.

‘If the plan doesn’t work, change the plan, but never the goal’

Je leert het belang van gezonde voeding (fysiek, mentaal, maar ook emotioneel en soms spiritueel), wat beweging doet voor je lichaam.
De invloed van diverse stressfactoren.
De voordelen van een kwalitatief goed slaappatroon.
De werking van onze sociale omgeving op ons gestel en gemoedstoestand.

Tijdens de 1 op 1 gesprekken worden al deze leefstijlpijlers onder de loep genomen:
Hoe ben je gekomen tot waar je nu bent?
Wat werkt vóór jou en wat werkt tégen jou?
Waar wil je naar toe en wat levert jou dat op?

De antwoorden op deze vragen zitten al in jou, maar kunnen soms confronterend zijn. Hier doorheen gaan, kan verhelderend zijn, zodat er eindelijk patronen worden doorbroken die jou niet meer dienen.

Het onderzoeken en bewust worden van jouw mindset is een rode draad tijdens het hele traject.

In alle trajecten zit de training ‘MINDSET’.
In 3 uur ga jij intensief aan de slag met jouw eigen gedachten en gevoelens. Ik deel met jou kennis over de werking van ons brein, wat jou meer inzicht geeft in jouw denkpatronen en de invloed die je zelf kan uitoefenen daarop.

Supplementen

Vanuit de orthomoleculaire visie kijk ik naar het functioneren van lichaam en geest op celniveau. Dit betekent, dat we op zoek gaan naar de oorzaak van de klachten, blokkades of pijn. Onze voeding (hoe gezond en verantwoord we ook denken te eten) is vandaag de dag niet meer van die kwaliteit dat we er genoeg aan hebben om ons volledig te voorzien in onze vitamine- en mineralenbehoefte.
 
Het is zelfs zo, dat de opname van voedingsstoffen ook afhankelijk is van de conditie en samenwerking van en met onze organen, ons brein en onze hormoonbalans. Ook het feit, dat we in deze snelle tijd meer beïnvloed worden door factoren als stress, luchtvervuiling en slaaptekort. Dus aanvulling met supplementen naar behoefte en op maat is essentieel.
Essentieel in de betekenis van erg belangrijk, maar ook in de zin van: ons lichaam kan dit niet zelf aanmaken of verwerken. Doorgaans is op basis van een voedingsdagboek en klachten al een voorlopig advies uit te brengen. Iets specifieker  bepalen kan d.m.v. een vingerpriktest of bloedwaardetest.
Benieuwd of jij suppletie nodig hebt en welke de juiste is voor jou?
Neem contact op voor een advies op maat.