Chocolate Orange Breakfast Bomb!

Nodig:
1 banaan
2 eieren
2 eetlepels grof walnootkruim (of glv havermout, 30 min geweekt in
warm water)
1 eetlepel kokosrasp
2 eetlepels rauwe cacaopoeder
1 eetlepel gemalen lijnzaad
sap van halve sinaasappel
1 theelepel ceylon kaneel (of koek&speculaaskruiden)
25 ml water of (plantaardige) melk
1 eetlepel kokosolie

Prak de banaan in een kom, voeg eieren toe en schep goed om totdat
het een gelijkmatige massa is. Gebruik eventueel een staafmixer, dan
wordt het wat luchtiger.

Doe de walnootkruim, kokosrasp, lijnzaad en cacaopoeder er bij en mix
door elkaar. Vervolgens de sinaasappelsap, kaneel en water/melk.

Het mag dik en compact zijn, maar wel enigszins ‘stroperig’.
Verwarm de kokosolie in een pan en bak het mengsel in ong 5 min om
en om.

Variatie: met een eetlepel havermout extra (of amandelmeel) erbij kan je
er een mugcake van maken. In een grote mok 15 min op 165 graden
hetelucht.

Óf doe er ipv 25 ml 100 ml water of melk bij en maak wat dunnere
pannenkoeken er van. Ook lekker afgekoeld en voor onderweg 😉
Iets extra’s nodig ná het sporten? Een lepel hennep proteïne door de
mix! Die van Raw is hier favoriet.

ENJOY!