Meteen naar de inhoud

Coachtrajecten

Als gediplomeerd voedingsconsulent geef ik advies en begeleiding bij vragen over een gezonde, vitale leefstijl. Tijdens het coachgesprek komen onderwerpen aan de orde als voeding, beweging, stress, slaappatroon en sociale omgeving.

Selfcare retreat

Dagcoaching 1-op-1 op locatie (coaching 2,5 uur op leefstijl, yoga/meditatie, aromatouch en reiki. Incl. lunch, koffie, thee en snacks)

Het traject

Start

Al de trajecten starten met een korte wederzijdse kennismaking. Dat is kosteloos en gebeurt meestal telefonisch, maar een afspraak in de praktijk is ook mogelijk.

Intake

In het intakegesprek stellen we samen een doel op: Waar sta ik nu, fysiek en mentaal?
Waar wil ik naar toe?
Wat kan ik daarvoor doen?

Coaching

Tijdens de coachingsessies werken we naar jouw doel toe, door middel van gesprekken, challenges en met behulp van de tools die ik je aanreik. Het aantal sessies is afhankelijk van het doel dat opgesteld is. Dit doen we uiteraard in overleg.

Follow-up

Na afronding van de coaching, is het belangrijk om de eigen, nieuwe leefstijl door te zetten. Ook daar help ik je bij en blijf ik jouw stok achter de deur.

Meer weten over Joyce?

Lees meer over Joyce haar leefstijl & mindset.

Wat past bij jou?

Meest gekozen

3 maanden

Coachpad

€697

Meest gekozen

6 maanden

Coachpad

€997

12 maanden

Coachpad

€1797

Betaling in termijnen mogelijk

Vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering en/of werkgever is mogelijk.
Kijk op www.gewichtsconsulenten.nl of u hiervoor in aanmerking komt.

De 6 thema's

Tijdens het intakegesprek maken we jouw doel(en) visueel op een mindmap. Deze dient als houvast tijdens jouw coachpad.
Aan bod komen 6 thema’s die jij in jouw leven gaat inpassen om dat doel te bereiken. Week voor week, stap voor stap.
Elke positieve verandering, maar ook elk struikelblok wordt besproken.

Voeding en suppletie

Beweging

Stress

Mindset

Ontspanning en ademhaling

Slaap

Online programma

Wekelijks ontvang je diverse informatie en video’s passend bij het thema van dat moment. Denk aan sportlessen (yoga, bootcamp, hardlopen), meditaties en ademsessies, recepten en handige overzichten om in jouw eigen leven een gezond leefpatroon op te bouwen.

De Energetisch Morfologische Bloedwaardentest wordt dmv een vingerprik afgenomen en in het lab geanalyseerd vanuit een natuurgeneeskundig perspectief.
Uit het hematologisch en microscopisch bloedbeeld kunnen tekorten, verstoringen, disbalansen en belastingen naar voren komen. Samen met een uitgebreide intake wordt hierop een herstelplan gebaseerd. Dit omvat adviezen op het gebied van de algehele gezondheid vanuit een holistische visie ( diverse gezondheidsaspecten hebben invloed op elkaar). Na gemiddeld 3-4 maanden wordt een hertest gedaan om progressie te meten.

2 wekelijkse live sessies zullen niet altijd een uur duren.
Soms heeft een thema iets langer of korter nodig en om jou die tijd en ruimte te geven, wordt de duur van een sessie op het moment zelf bepaald door ons allebei.
Een live sessie mag ook bestaan uit een healing of ontspanningsmassage.