Meteen naar de inhoud

Over Joyce

"Great things never came from comfort zones"

Joyce is een gepassioneerde vrouw, partner en moeder van drie kinderen, die in de loop der jaren al voor verschillende uitdagingen heeft gestaan wat betreft eetgewoontes, beweging en sport, stress en de invloed van onze leefomgeving.

Na een studie Internationale Betrekkingen en een dynamische, maar drukke baan in de retail, merkte ze, dat de combinatie ‘perfecte’ vrouw/moeder/partner/vriendin/collega zijn tol begon te eisen. Teveel stress, teveel onrust en teveel klachten. Ze merkte dat ze snel aangebrand was, een kort lontje had en dikwijls uit het niets in paniek raakte.

Conclusie: met vlag en wimpel geslaagd voor de cursus burn-out. Als tijdens een sabbatical – die alles als sneeuw voor de zon moest laten verdwijnen – plotseling haar vader overlijdt, is de beslissing tot ontslag snel genomen. Ze oriënteert zich op haar zelfontwikkeling en interesses en al gauw heeft ze zich tot leefstijlcoach geschoold.

Benieuwd naar Joyce?

Op haar blog post Joyce waar ze zich mee bezig houdt.

Als alles uiteindelijk op de rit lijkt, komt in 2019 als donderslag bij heldere hemel de uitslag onrustige cellen in de baarmoederhals. Opnieuw stress en onzekerheid. Maar deze keer met een vol vertrouwen in het helend vermogend van lichaam en geest slaat ze zich door twee pittige behandelingen heen. In deze tijd komt ze in aanraking met essentiële oliën, pakt yoga en mindfulness weer op en leert diverse body-mind technieken om te ontspannen en zich te richten op de positieve energie.

Samen aan de slag!

Naast gewichtsconsulent en mental coach is zij tevens stresscounselor en heeft diverse opleidingen en specialisaties gedaan op het gebied van de orthomoleculaire voeding en suppletie.